Vi hjälper dig 24/7!

Beställ väghjälp
020-100 100

Viking har öppet som vanligt och upprätthåller samtidigt vårt samhällsansvar för att begränsa spridning av COVID-19. Som följd av detta så har vi infört en del åtgärder för att skydda både våra anställda och våra kunder.

  • Vi begränsar kontakten mellan anställda och kunder och följer anvisningen om att inte ta varandra i hand.
  • Vi använder engångshandskar när vi hanterar kunders fordon och tar emot nycklar.
  • Vi tar inte emot besök på stationerna.
  • Vi vill inte ta emot kontanter pga smittorisken.

Åtgärderna är till för vår och er trygghet och det ska inte påverka den service vi ger våra kunder. Vi är fortfarande bemannade dygnet runt!

Vi ger dig starthjälp dygnet runt i hela Sverige från* 1285 kr inkl. moms

* Priset avser starthjälp inom 25km radie av närmaste bärgningsstation. Överskjutande 34:-/km inkl moms.

Ring oss 24/7 på 020-100-100.

Läs mer

Så här fungerar det!

  • Ring 020-100 100 - av vilken anledning som helst. I flera situationer kan man vara osäker på orsaken till skada eller om det finns behov av väghjälp och assistans.
  • Du får ett SMS med en länk där du kan följa bärgaren, som ringer upp dig när han eller hon är på väg.
  • Vårt 24/7 kundcenter kartlägger orsaken och behovet av ytterligare hjälp - vi hjälper dig oavsett vilken typ av försäkring du har. Om möjligt försöker vi lösa problemet över telefon.
  • Om skadan kan repareras på plats, skickar vi en bärgningsbil för att reparera skador på fordonet. Om skadan inte kan repareras, tar vi fordonet till önskad verkstad, om så önskas hjälper dig med en hyrbil.

Vi är det ledande företaget inom vägassistans i Skandinavien

Viking Stockholm

Video från en dag i Stockholm.

Punktering

Punktering är en av de absolut vanligaste skadeorsakerna på våra vägar. Om skadan skulle inträffa är du alltså inte ensam. Våra bärgningsbilar har reparationsats för att reparera däck, så att du som kund kan köra vidare till verkstad

Starthjälp

Urladdat bilbatteri är den vanligaste orsaken till att våra kunder behöver starthjälp. Vi på Viking kan starthjälp och hjälper dig dygnet rundt, i hela landet.

Feltankning och bränslebrist

Om du upptäcker att du har fyllt fel bränsle i bilen – starta inte motorn. Ring oss så hjälper vi dig att tömma bränsletanken.

Lekande barn

Är ni en förskola, skola eller förening där barn leker i ett trafikerat område? Moderna Försäkringar i samarbete med Viking Sverige erbjudar ’Kör Sakta – Lekande Barn’-varningsskyltar.  Fyll i informationen länken nedan och skicka til oss. Vi levererar direkt till er. Helt gratis.