Våra partners

Viking har mångårig erfarenhet och kompetens som utförare och leverantör av tjänster inom bärgning, väghjälp, kundtjänst och transport.

Vi är stolta över vårt omfattande samarbete med olika branscher både i Norden och resten av världen. Samarbeten som har gjort oss och fortfarande gör oss till en kompetent och trygg samarbetspartner inom bärgning- och vägassistansbranschen.

Viking som en trygg samarbetspartner

Viking har många års erfarenhet som leverantör av tjänster inom bärgning, väghjälp, kundtjänst och transport. Vi är stolta över vårt omfattande samarbete med olika branscher både i Norden och resten av världen. Samarbeten som gör oss till en trygg samarbetspartner. Viking kan i samarbete med ditt företag skräddarsy bra och flexibla lösningar som möter ditt behov – oavsett om ditt företag är litet eller stort.

Samarbetspartner från olika brancher

Viking samarbetar med försäkringsbolag, bilimportörer, offentliga organisationer och bilverkstäder. Bland våra samarbetspartners finns BMW SverigeBritish Motor Group (Jaguar/Land Rover), KIA SverigeIf försäkringarAssistansbolaget FörsäkringarModerna Försäkringar, Mekonomen-Meca-Mekopartner Assistans, SBM FörsäkringSixtMabiAvis & Budget Group, Water Circles m.fl.

Utlänska samarbetspartners hjälper Vikings kunder internationellt

Viking har ett samarbete med flera utländska bolag som garanterar att Vikings kunder får hjälp vidare även i utlandet. Bland dessa är större internationella aktörer som Allianz Global Assistance och Inter Mutuelles Assistance.

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda just ert företag?

Kontakta oss