Transport och lagring

Viking har som mål att leverera snabba, pålitliga, kvalitetssäkrade och ekonomiskt effektiva transportlösningar till sina kunder.

Kontakta oss

Med vår omfattande kapacitet, omfattning och expertis är vi en konkurrenskraftig leverantör av transporttjänster.

I tillägg till bärgning och väghjälp utför Viking även bil och fordonstransporter över hela Sverige. Tack vare vår skandinaviska täckning kan vi även hjälpa ert företag med transporter i Norge, Danmark, Finland och övriga Europa. Vi har dessutom möjlighet att kunna erbjuda lagring av fordon.

Viking utför transport av bilar och kan även erbjuda lagring av bilar. Vi har transportfordon som kan lasta upp till fem bilar åt gången, och våra bärgningsbilar kan även de användas till vissa transporter.

Viking har en målsättning att kunna leverera snabba, pålitliga, kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva transportlösningar till företagsmarknaden. Med vår vagnparks kapacitet, rikstäckande täckning och mångåriga kompetens är vi en konkurrenskraftig leverantör gällande bil- och fordonstransporter.

Tack vare vårt rikstäckande nätverk av servicestationer i Sverige, Norge och Danmark kan vi transportera bilar över hela Skandinavien och resten av Europa.

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda just ert företag?  Kontakta oss