Larmoperatör

Nu söker Viking SverigeAB extrapersonal till vårt kontor i Stockholm.

Vi letar efter dig som är service minded och administrativt skicklig. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara kommunikativ, strukturerad, stresstålig, lösningsorienterad och flexibel. Det är givetvis meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav.

Vi letar efter dig som är service minded och administrativt skicklig.
För att lyckas i rollen är det viktigt att vara kommunikativ, strukturerad, stresstålig, lösningsorienterad och flexibel. Det är givetvis meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra en larmcentral och hantera inkommande kundärenden över telefon. Kommunikation via mail kan förekomma. Du kommer huvudsakligen att arbeta i vårt ärendesystem och efter hand kommer arbetsuppgifterna även innefatta fakturering. Vår larmcentral är öppen dygnet runt 365 dagar om året. Vi kommer behöva extrapersonal som kan jobba dagar, tidiga kvällar samt helger.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig spännande, varierande och utmanande arbetsuppgifter.
Du kommer att ha en viktig roll hos oss och du kommer arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare i en trevlig atmosfär med högt i tak och god gemenskap.

Bifoga ditt CV och ett personligt brev.
Skicka din ansökan nu då intervjuer och anställning sker löpande.
Märk din ansökan med: Extrajobb Larmoperatör

Lön
Timlön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor
Timanställning / behovsanställning

Arbetsplats
Solna, Järva Krog

Kontaktpersoner
Lina Johansson
Hillevi Stenström
Mail: Quality@vikingsverige.se

Företagets adress: Gårdsvägen 10A, 169 70 Solna