Om oss

Viking är ett av Nordens största transport och bärgningsföretag. Vi arbetar ständigt med fokus på kundnöjdhet och utveckling av vårt varumärke.

Viking hjälper tusentals bilister varje dag, vi gör allt vi kan för att du skall komma vidare i egen bil eller så kan vi hjälpa till att ordna hyrbil.

Viking Sverige ingår i koncernen Viking Assistance Group som är Norges största bärgning- och assistansaktör. Viking växer snabbt och har idag kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsinki och Alicante, och vi besvarar våra kunder genom kundcenter på fyra platser och har ett stort landsomfattande nätverk av stationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vi erbjuder ett brett utbud av kunnig kundtjänstpersonal för alla typer av assistanser och fordon, allt från mopeder till tunga fordon. Vi har många internationella partner som ger oss möjlighet att hjälpa kunder över hela Europa.

Med våra rikstäckande stationsnätverk i hela Skandinavien besitter vi en unik styrka som koncern – oavsett var i Skandinavien våra kunder behöver bärgning eller vägassistans, får de hjälp av en Viking. Våra bärgningsbilar och vägservicefordon är alltid redo att hjälpa dig vidare på vägen om du har behov av bärgning eller vägassistans. I Sverige finns vi på det rikstäckande larmnumret 020-100 100.

Vikings produkter och tjänster

Tillsammans med vår larmcentral och vårt nätverk har du personlig kontakt dygnet runt, Viking erbjuder all typ av assistans för alla typer av fordon. Vi samarbetar med de flesta biltillverkare, flera försäkringsbolag och ett stort antal utländska partners.

Viking Sverige Bargning

Våra partners

Viking har mångårig erfarenhet och kompetens som utförare och leverantör av tjänster inom bärgning, väghjälp, kundtjänst och transport. Vi är stolta över vårt omfattande samarbete med olika branscher både i Norden och resten av världen. Samarbeten som har gjort oss och fortfarande gör oss till en kompetent och trygg samarbetspartner inom bärgning- och vägassistansbranschen.

Viking levererar

  • 1 600 000 samtal per år
  • 500 000 vägassistanser
  • 95% genomsnittlig svarsfrekvens
  • 97% nöjda kunder