Medlemskap

Ett fördelaktigt medlemskap för ett enklare och säkrare liv på vägen.

Ett helt gratis medlemskap som ger dig rabatt på självrisken alternativt priset när du har behov av bärgning eller väghjälp. Som medlem har du alltid Viking med dig på vägen. Oavsett skadeorsak hjälper vi dig vidare på vägen – dygnet runt , i hela landet. Du når oss på vårt rikstäckande larmnummer 020-100 100.

Så här fungerar det

 • Som medlem får du 10% rabatt på självrisken alternativt priset vid bärgning och väghjälp oavsett var du befinner dig i Sverige. Vi ger dig 25% rabatt om du kan avvakta hjälp till ett senare tillfälle inom 24 timmar, detta efter överenskommelse med oss.
 • Vårt mål är att du som medlem ska vara nöjd och känna dig trygg med att ha oss på Viking med dig på vägen. Oavsett skadeorsak och var du än befinner dig i Sverige hjälper vi dig vidare på vägen när du behöver bärgning eller väghjälp.
 • För att få rabatt ringer du vår larmcentral på 020-100 100. Vi är tillgängliga för dig oavsett var i landet du befinner dig eller när på dygnet du behöver bärgning eller väghjälp.
 • Som medlem är du prioriterad. Du har förtur och vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt.

Nöjd Kundgaranti

Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd och  känna dig trygg med att ha med dig Viking på vägen. Därför har vi utformat en kundnöjdhets-garanti som omfattar: Tidsgaranti, Trygghetsgaranti och Avbeställningsskydd.

 • Tidsgaranti
  Vi garanterar att vi alltid kommer till avtalad tid och plats. Oavsett var du befinner dig ska vi vara på plats så snart som möjligt, förutsatt att det är normala trafik- och väderförhållanden.
 • Trygghetsgaranti
  Viking och våra leverantörer har fullt gällande ansvarsförsäkringar. Om en skada uppstår i samband med bärgningen eller väghjälpen, kan du som medlem känna dig trygg.
 • Avbeställningsskydd
  Du kan utan kostnad avbeställa bärgning eller väghjälp upp till 30 min efter gjord beställning. Du avbeställer genom att ringa vår larmcentral på 020-100 100.

Medlemsfordeler

 • Gratis
 • Rabatt på bärgning & väghjälp
 • Hele dygnet, hela landet
 • Prioritering
 • Tidsgaranti
 • Trygghetsgaranti
 • Avbeställningsskydd
Registrera dig

Erfarenhet och kompetens

Vi har byggt vår kompetens genom 60 års arbete i Skandinaviens krävande klimat och geografi. Vårt största fokus är att reparera fordonet på plats, eller att bärga fordonet till närmsta verkstad så att du effektivt kommer dig tilbaka på vägen igen.

Personlig service

Vi vet hur viktigt det är for dig att du kommer fram till din destination, oavsett om du är på väg till jobbet, sommarstugan eller om du är på semester. Just därför koordinerar vi hela assistansen så att du ska vara tilbaka på vägen igen så fort som möjligt. Med ett telefonsamtal eller ett knappval på telefonen, hjälper vi dig vidare med bästa möjliga service. Oavsett om det har med bärging, beställning av hotell eller hyrbil att göra. Tackvare vårt stora nätverk av internationella samarbetspartner, kan vi också hjälpa dig utanför Sverige. Våra operatörer hjälper dig dygnet runt – oavsett vad som sker och var du ringer från.

Väghjälp dygnet runt, hela året

Oavsett tidspunkt på dygnet eller var du befinner dig, är vi alltid bara ett telefonsamtal bort när du behöver hjälp. Med högsta prioritet skräddarsyr vi våra räddningsuppdrag utifran din situation. Som Nordens störste väghjälpsoperatör kan vi garantera dig att vi i 9 av 10 tilfällen är på plats inom en timme.

Ett fördelaktigt och modernt medlemskap

Vi erbjuder dig ett fördelaktigt och modernt medlemskap – för ett enklare och tryggare liv på vägen.