Vägassistans dygnet runt i hela Sverige

Oavsett var du befinner dig i Sverige så får du snabb och trygg väghjälp från Viking.

Få hjälp där du är

Som en av Sveriges största aktörer inom väghjälp är vi på Viking Sverige alltid redo att ge dig snabb och trygg assistans längs vägen, oavsett var du befinner dig och oavsett skadeomfattningen.

Tack vare vårt omfattande nätverk med servicestationer och en stor flotta av specialbyggda servicefordon, är vi aldrig långt bort när du behöver väghjälp. Vi har ett stort nätverk av stationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt många internationella partners. Det ger oss möjlighet att hjälpa kunder över hela Europa.

Om du har ett fordon med startproblem, ett punkterat däck eller har fastnat någonstans, så kommer våra erfarna bärgare snabbt till platsen och hjälper dig vidare – oavsett vilket fordon du har, och även om du inte är medlem.

Viking Sverige är här för att hjälpa dig när och var som helst.

Stockholm

Behöver du vägassistans i Stockholm?

Vi erbjuder vägassistans i Stockholm till ett lågt pris. Våra bärgningsbilar och vägservicefordon svarar på alla uppdrag, så att du snabbt kommer vidare på resan. Hos Viking Sverige får du hjälp med ditt fordon 24 timmar om dygnet, hela veckan.

Vägassistans i Stockholm

Göteborg

Har du bilproblem i Göteborg?

Ring efter vägassistans i Göteborg om du behöver hjälp på vägen. Våra vägservicefordon kan reparera mycket på plats, så att du kort därpå tryggt kan köra vidare. Ring oss dygnet runt, oavsett fordon – vi är snabbt på plats och hjälper dig.

Vägassistans i Göteborg

Malmö

Har du behov av vägassistans i Malmö?

Har du kört av vägen eller fått motorproblem i Malmö? Då är Viking bara ett telefonsamtal bort. Du får hjälp oavsett fordon, orsak och försäkring. Våra lokala servicestationer känner till Malmö och områdena runt Malmö väldigt bra.

Vägassistans i Malmö

Uppsala

Behöver du väghjälp i Uppsala?

Vi hjälper tusentals bilister varje dag. Kontakta Viking Sverige för vägassistans i Uppsala, så hjälper vi dig med ditt fordon. Vi bärgar fordon av alla typer och storlekar över hela landet, till ett bra pris.

Vägassistans i Uppsala

Västerås

Har du problem med bilen i Västerås?

Vi hjälper bilister över hela landet med sina fordon, varje dag. Ring Viking Sverige om du har behov av vägassistans i Västerås, så kan du snart köra vidare igen. Vi hjälper alla typer av fordon.

Vägassistans i Västerås

Örebro

Behöver du vägassistans i Örebro?

Viking är en av Skandinaviens ledande väghjälpsföretag. Vi erbjuder vägassistans i Örebro där vi hjälper dig oavsett vad som har hänt. Inga problem är för små eller för stora. Ring oss idag, så hjälper vi dig där du är!

Vägassistans i Örebro

Linköping

Har du bilproblem i Linköping?

Har du problem med ditt fordon i Linköping? Då bör du ta kontakt med Viking. Vi hjälper dig oavsett var du är, när på dygnet du ringer och oavsett vilket fordon du har. Du behöver inte oroa dig – vi får dig tryggt tillbaka på vägen igen.

Vägassistans i Linköping

Beställ vägassistans här

Ring Viking Sverige på 020-100 100 när du behöver hjälp längs vägen. Vi erbjuder snabb och trygg vägassistans, oavsett var du befinner dig.