Vägassistans Göteborg

Vägassistans Göteborg

Viking Sverige hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon eller försäkring. Det är bara att ta kontakt om du behöver snabb och trygg vägassistans i Göteborg.

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak
  • Snabb bärgning av alla typer av fordon
  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Göteborg är Sveriges näst största stad och är dessutom en genomfartsled för hela Skandinavien eftersom E6 går rakt igenom staden. Det är många fordon på vägarna i Göteborg och ibland sker det olyckor som kräver vägassistans. I Göteborg erbjuder Viking Sverige bärgning och vägassistans dygnet runt.

Har du råkat ut för en olycka? Eller haft oturen att få en skada på din bil? Ring Viking Sverige på 020-100 100, oavsett typ av fordon eller skada. Våra servicefordon är redo att rycka ut vid både akuta och förbokade uppdrag.

Hjälp längs vägen i hela Sverige 

Har du behov av vägassistans i Göteborg? Vi har lokala servicestationer och servicefordon och är snabbt på plats. 

Det spelar ingen roll vilken försäkring du har, vilken sorts bil du kör eller hur stor skadan är – vi hjälper dig oavsett, i hela Sverige, även dig som inte är medlem. Ring oss dygnet runt på 020-100 100, så hjälper vi dig oavsett vad som har hänt.  

Olycka eller kört av vägen? 

Om du har haft oturen att köra in i en annan bil eller i ett föremål så kan vi hjälpa dig med skadorna på bilen. Mycket kan repareras på plats, men det kan hända att bilen måste tas till en verkstad. Då bärgar vi din bil och erbjuder dig en hyrbil om du vill det.  

Vi hjälper även dig om du kört av vägen, eller har fastnat i ett dike och inte kommer vidare. Det är bara att ringa oss, så får du en trygg och snabb assistans. 

Problem med elbilen? 

Idag har allt fler gått över till hybrid- eller elbilar och det ser vi även i vårt räddningsarbete. Våra bärgare har bred erfarenhet och kunskap av hybrid- eller elbilar, och håller sig kontinuerligt uppdaterade för att kunna bistå alla bilar på vägarna.  

Ett vanligt problem bland elbilar är att 12V-batteriet slutar att fungera. Det kan vi hjälpa dig med, antingen med hjälp av starthjälp eller byte av batteri. Ring Viking på 020-100 100 om du har problem med din hybrid- eller elbil. Vi ställer upp både på akuta och förbokade uppdrag. 

Punktering? 

Ibland kan det komma saker i vägen som punkterar eller skadar däcken. Om du märker att du tappar luft bör du köra till sidan av vägen och ta kontakt med oss. Våra bärgare i Göteborg tar dig tryggt till en verkstad. 

Vi kjenner storbyen

Problemer med bilen i storbyen? Med Viking får du det nyeste innen vägassistans i Göteborg. Vi får deg effektivt tilbake på veien igjen, slik at du kan kjøre trygt og sikkert videre.

Angered

Askim-Frölunda-Högsbo

Centrum

Lundby

Majorna-Linné

Norra Hisingen

Västra Göteborg

Västra Hisingen

Örgryte-Härlanda

Östra Göteborg

Få vägassistans i Göteborg

Vi tillhandahåller vägassistans i Göteborg och i hela Sverige, oavsett vilken typ av fordon du har. Våra servicefordon har all utrustning vi behöver för att hjälpa dig, och vi ser alltid till att vår utrustning är uppdaterad och i bra skick.

Med Viking Sverige får du det senaste inom vägassistans i Göteborg. Vi får dig effektivt tillbaka på vägen igen så att du kan köra vidare tryggt och säkert. Ring oss på 020-100 100, oavsett vad som har hänt:

Bärgning

Behöver bilen bärgas?

Vi bärgar dig om du kört av vägen eller om din bil inte kan ta sig vidare. Om du inte kan köra vidare så tar vi dig till närmaste verkstad som kan hjälpa dig.

Läs mer

Punktering

Har du fått punktering?

Vid ett punkterat däck dig med däckreparation på plats eller bärgning till verkstad eller att byta till reservdäcket, hela dygnet, i hela Göteborg.

Läs mer

Starthjälp

Tomt batteri?

Bilbatterier kan ladda ur av många olika anledningar. Vår vägassistans i Göteborg erbjuder starthjälp till låga priser så du kan starta bilen igen på ett tryggt sätt.

Läs mer

Tankat fel

Har du tankat fel?

Är du fast på en bensinstation för att du har råkat tanka fel bränsle i tanken så hjälper vi dig på plats med nödvändig tömning av tanken. Var noga med att inte sätta på tändningen om du hinner upptäcka feltankningen i tid.

Läs mer

Utelåsning

Låst dig ute från bilen?

Om du har låst dig ute från bilen så hjälper vi på Viking dig med öppning så du kan komma in i bilen och snabbt köra vidare.

Läs mer

Elbilsassistans

Problem med elbilen?

Viking har goda erfarenheter och kunskap om elbilar. Ta kontakt om du har problem med elbilen. Vi hanterar alla bilar, oavsett om det är elbilar eller hybrider.

Läs mer

Beställ vägassistans i Göteborg idag

Ring vårt kundcenter som är öppet dygnet runt på 020-100 100 eller beställ direkt på vår webbplats så ordnar vi snabb och trygg vägassistans till dig.