Vagassistans Linkoping

Vägassistans Linköping

Viking hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon och försäkring. Ring oss om du behöver vägassistans i Linköping.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon
  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak
  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Bor du i Linköping? Industristaden är en viktig järnvägsknutpunkt och det är mycket trafik på vägarna där. Viking erbjuder vägassistans i Linköping och i området runt staden. Vi hjälper dig vidare om du får problem längs vägen.

Viking är en av Skandinaviens ledande företag inom väghjälp. Vi hjälper människor tillbaka på vägen igen över hela Sverige – dygnet runt, året runt. Ring oss på 020-100 100 eller beställ vägassistans online om du behöver vägassistans i Linköping. Du behöver inte oroa dig för orsaken, försäkringen eller ditt fordon – vi hjälper dig oavsett.

Vi hjälper dig oavsett tid, plats, skada och bil

Har du punktering? Eller kört av vägen? Våra bärgare kan väghjälp, har den bästa utrustningen och kan hjälpa dig oavsett skada. De känner till Linköping och de omkringliggande områdena, och är snabbt på plats för att hjälpa.

Vårt kundcenter är öppet dygnet runt hela veckan. Du kan med andra ord ringa oss mitt i natten, mitt på dagen eller på helgen – när som helst – och oavsett när kommer du att få den hjälp du behöver.

Du behöver inte oroa dig för storleken på din bil. Vi samarbetar med de främsta producenterna inom utrustning och fordon, och är alltid uppdaterade med det senaste.

Bärgare med lokalkännedom i Linköping

Våra bärgare känner till området utan och innan. Vi har även räddningsbilar som är anpassade till alla uppdrag. Du kan således vara trygg med att du får den hjälp du behöver, snabbt och säkert. Ring till Viking på 020-100 100 om du behöver vägassistans i Linköping.

Sentrum

Vasastaden

Hejdegården

Ramshäll

Tannefors

Östra Valla

Gottfridsberg

Garnisonen

Lambohov

Skäggetorp

Kallerstad

Vimanshäll

Väghjälpstjänster i Linköping

Många problem kan uppstå med bilar längs vägen. Vi är här för dig om olyckan skulle vara framme. I Linköping utför vi följande väghjälpstjänster på plats:

Öppning av bildörrar

När du har låst dig ute från bilen

Det är lätt hänt att låsa sig ute från bilen. Vi har expertisen som behövs för att öppna dörren. Klarar vi inte att lösa problemet så ordnar vi med bogsering till närmaste verkstad.

Läs mer

Bärgning

När bilen måste bogseras

Vi bogserar dig om du kört av vägen eller om din bil inte vill köra vidare. Vanligtvis försöker vi att lösa problemet på plats, annars kör vi bilen till närmaste verkstad.

Läs mer

Motorstopp

När bilen inte startar

Bilbatteriet kan sluta att fungera när du minst anar det, i synnerhet på vintern när det är kallt. Vår vägassistans i Linköping är redo att hjälpa dig vidare på vägen.

Läs mer

Punktering

När ett eller flera däck är punkterade

Våra räddningsbilar är utrustade med verktyg för att reparera skadan på plats. I de fall där det inte går bärgar vi bilen till närmaste verkstad.

Läs mer

Elbils- och hybridassistans

När elbilen inte startar

Även om räckvidden på dagens elbilar har blivit väldigt bra så händer det att strömmen i bilen tar slut – och laddaren är långt borta. Viking hjälper dig att ladda eller att snabbt byta batteri.

Läs mer

Så beställer du vägassistans i Linköping

Viking vill att det ska vara enkelt att få hjälp när man behöver det. Därför har vi en dygnsöppen kundcentral som säkerställer väghjälp i hela Sverige. Med Viking behöver du inte oroa dig för att bärgare inte kommer eller inte är tillgängliga. Du kan antingen ringa vårt kundcenter på 020-100 100 eller beställa direkt på webbplatsen. Vi ser fram emot att hjälpa dig!