Vagassistans Malmo

Vägassistans Malmö

Viking Sverige hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon och försäkring. Ring oss om du behöver vägassistans i Malmö.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon
  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak
  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Malmö är en tätbefolkad kommun och Sveriges tredje största stad. Det innebär att det är mycket trafik in och ut från staden, och ibland sker saker som man inte kan förutse. Vår vägassistans i Malmö står redo att hjälpa dig dygnet runt om oturen varit framme på vägen.

Viking hjälper dig dygnet runt i hela Skandinavien. Tack vare vårt internationella nätverk kan vi även hjälpa dig i hela Europa. Det spelar ingen roll vilken försäkring du har – det är bara att ringa oss på 020-100 100 eller beställ vägassistans online, så hjälper vi dig oavsett.

Vägassistans i Malmö, oavsett vad som har hänt

Viking Bärgningstjänst rycker ut på både stora och små uppdrag. Är du osäker så är det bara att ringa oss på 020-100 100. Det kan du göra under hela dygnet, så får du snabb och trygg hjälp. Läs mer om några av de saker vi kan hjälpa dig med:

Bilbärgning

Har din bil skadats i en olycka? Då kan vi hjälpa dig med skadorna. Vi försöker att reparera så mycket vi kan på plats, men tar även din bil till verkstad om det är vad som krävs. Då får du ett erbjudande om hyrbil under tiden.

Vi hjälper dig vidare, oavsett om du kört av vägen eller sitter fast. Vårt mål är att få dig tillbaka på vägen igen så snabbt och tryggt som möjligt.

Motorstopp

Varje dag upplever hundratals människor i Sverige motorstopp, antingen genom att bilen plötsligt stannar eller att den inte vill starta. Orsakerna är många och det är därför svårt att förebygga motorstopp. Om vintern är även bilbatteriet utsatt för kraftigare påfrestningar på grund av det kalla vädret.

Om du drabbats av motorstopp kan du kontakta din lokala Viking i Malmö. Vi kommer snabbt till platsen och hjälper dig vidare.

Punkterat däck

Föremål på vägbanan eller trottoarkanter kan leda till punktering eller andra däckskador. Om du märker att du har fått punktering så bör du hitta ett säkert ställe att parkera på och sedan ringa till oss på 020-100 100. Våra bärgare i Malmö kan hjälpa dig med din punktering.

Det är inte alla gånger som vi kan lösa problemet på plats. Då tätar vi till läckaget så att du tryggt kan köra vidare till närmaste verkstad. Vi kan även hjälpa dig med att bogsera bilen och ge dig ett erbjudande om hyrbil.

Vi hjälper dig dygnet runt

Som en av Sveriges största aktörer inom väghjälp, är vi på Viking Bärgningstjänst alltid redo att ge dig snabb och trygg assistans längs vägen, oavsett var du befinner dig och oavsett skadornas omfattning. Vi har ett stort nätverk av servicestationer och en stor flotta med specialbyggde servicefordon, så att vi alltid finns nära till hands när du behöver hjälp längs vägen.

Centrum

Fosie

Hyllie

Husie

Limhamn-Bunkeflo

Kirseberg

Oxie

Rosengård

Södra Innerstaden

Västra Innerstaden

Arlöv

Bunkeflostrand

Beställ väghjälpstjänster i Malmö

Bärgarna från Viking är tillgängliga dygnet runt och hjälper dig oavsett skadeorsak. Här kan du se vilka väghjälpstjänster vi utför.

Öppning av bildörrar

Låst dig ute från bilen?

I synnerhet på vintern kan man få problem med bildörrar som krånglar. Vi kan hjälpa dig att öppna. Du kan vara säker på att vi är snabba, så du slipper stå ute länge och frysa i kylan.

Läs mer

Bärgning

Behöver du bärgning på plats?

Vi har en rad olika räddningsbilar i vår fordonsflotta, och vi kan därför hjälpa alla typer av fordon. Vi hjälper dig på plats eller bogserar bilen till närmaste verkstad.

Läs mer

Punktering

Har du ett punkterat däck?

Punktering är en av de vanligaste skadorna vi hanterar. Vi upptäcker skadans omfång snabbt och reparerar den på plats – oavsett var du befinner dig.

Läs mer

Biltransport

Ska du frakta ett fordon?

Viking har ett rikstäckande nätverk i hela Skandinavien, något som gör att vi kan frakta ditt fordon över landsgränserna. Vi säkerställer snabb leverans.

Läs mer

Motorstopp

Vill bilen inte starta?

Oavsett om din bil inte vill starta, eller plötsligt stannar så har vi kompetensen och utrustningen för att upptäcka och reparera felet snabbt så att du snart är tillbaka på vägen.

Läs mer

Elbilsassistans

Är bilens ström slut?

Vår personal på larmcentralen har bred kunskap när det kommer till hybrid- och elbilar. Det gör att vi ofta kan lösa problemet på plats, utan att behöva ta bilen till en verkstad.

Läs mer

Kontakta oss om du behöver vägassistans i Malmö

Oavsett problem kan du kontakta Viking Sverige och få snabb, trygg och effektiv vägassistans i Malmö. Det spelar ingen roll vilken försäkring du har, eller om du är medlem hos oss eller ej. Ring oss på 020-100 100, så är hjälpen snart på väg. Du kan även beställa vägassistans online på vår webbplats.