Vägassistans Örebro

Vägassistans Örebro

När du behöver vägassistans i Örebro, är inte Viking långt borta. Ta kontakt med oss oavsett vilken typ av problem som uppstått.

  • Snabb bilbärgning för alla typer av fordon
  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak
  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Örebro har en betydande industrisektor, och det finns många tunga fordon på vägarna. E18 och E20 går dessutom genom staden. Har du fått problem i området? Då erbjuder Viking vägassistans i Örebro. Ta kontakt på telefon 020-100 100 dygnet runt eller beställ hjälp på nätet.

Viking hjälper dig där du är

Du kan alltid kontakta Viking. För oss spelar det ingen roll om skadan gäller en moped eller en tung lastbil, vilken försäkring du har eller vad som har hänt.

Med över 60 års erfarenhet inom väghjälp kan vi med säkerhet säga att vi är väldigt kompetenta till att lösa alla situationer vi stöter på. Viking har kontor i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Spanien. På det sättet kan vi snabbt vara tillgängliga där du är.

Oavsett orsak

Viking har erfarenhet av både små och stora skador samt olyckor, men även mer vardagliga problem som snabbt kan uppstå.

Det är inte alla som vet hur man byter ett däck, och för många kan därför ett punkterat däck vara en utmaning. En stressig vardag kan även resultera i att nyckeln blir inlåst i bilen eller bortslarvad. Viking hjälper dig att lösa även de minsta problemen.

Att köra av vägen är inte heller helt ovanligt, i synnerhet på våta och hala vägar. Vi har lång erfarenhet av att få upp bilar på vägen igen. Eventuellt tar vi dig till närmaste verkstad om fordonet skulle behöva det.

Du hittar oss i hela Sverige, och vi är din lokala partner när det kommer till vägassistans i Örebro.

Välj Viking

Behöver du hjälp med din bil? Då är vi snabbt på plats. Vi känner till området du befinner dig i och kan ta oss fram till dig överallt.

Vi har utrustning som passar till alla situationer. Ge oss information om vilken typ av fordon du kör och var du befinner dig, så löser vi resten.

Viking är experter på väghjälp. Ring oss när som helst – dygnet runt – om du behöver vägassistans i Örebro eller på andra platser i Norden.

Bärgare med lokalkännedom

Vår vägassistans i Örebro består av erfarna bärgare med god lokalkännedom. De tar snabbt reda på var du befinner dig och vad de ska göra. Kontakta oss om du behöver hjälp.

Centrum

Olaus Petri distrikt

Mikaels distrikt

Nikolai distrikt

Rosta

Sörby

Näsby

Din lokala väghjälpstjänst i Örebro

Bärgarna från Viking är tillgängliga dygnet runt, och hjälper dig oavsett skadeorsak. I Örebro utför vi följande väghjälpstjänster på plats.

Bärgning

När du behöver hjälp på vägen

Tack vare vår stora fordonsflotta av räddningsbilar kan vi hjälpa alla typer av fordon. Ring vår vägassistans i Örebro om du har råkat ut för en olycka, feltankning eller punktering.

Läs mer

Biltransport

När du ska frakta fordon

Viking har ett stort nätverk i Sverige och Skandinavien – därmed kan du enkelt frakta ditt fordon mellan länderna vid behov. Vi säkerställer trygg och snabb leverans.

Läs mer

Starthjälp

När bilen inte vill starta

Då och då vill bilen helt enkelt inte starta, och det kan vara svårt att veta vad som är fel. Det kan vi hjälpa dig med – vi säkerställer skonsam och snabb start av din bil.

Läs mer

Motorstopp

När bilen plötsligt stannar

Motorstopp är vanligt och är dessvärre omöjligt att undvika. Om din bil inte vill starta kan du ringa till Viking. Vi startar din bil så att du kan fortsätta dagen.

Läs mer

Elbils- och hybridassistans

När elbilen har slut på ström

Dagens elbilar får allt bättre räckvidd, men ibland tar strömmen i batteriet slut. Vi kommer till platsen och laddar eller byter batteriet på bilen – ofta direkt på plats.

Läs mer

Kontakta Viking för vägassistans i Örebro

Viking är din lokala räddningstjänst i trafiken. Med över 60 års erfarenhet har vi en bred expertis inom bilbärgning. Tack vare vår stora fordonsflotta har vi möjlighet att hjälpa alla typer av fordon – i alla typer av terräng.