Viking Stockholm vägassistans

Vägassistans Stockholm

Viking hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon och försäkring. Ring oss om du behöver vägassistans i Stockholm.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon
  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak
  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Stockholm är en stor stad med mycket trafik in och ut. Har du haft otur längs vägen i eller i närheten av huvudstaden? Viking hjälper dig vidare.

Viking sysslar med bärgning och vägassistans över hela Sverige. Varje dag hjälper vi bilister tillbaka på vägen. Via våra samarbetspartners täcker vi hela Europa med våra tjänster. Ring oss om du behöver vägassistans i Stockholm.

Vi hjälper dig oavsett orsak

Viking hjälper dig oavsett orsak och skada. Kanske har någon krockat in i din parkerade bil? Eller så kanske du har glömt nycklarna i bilen på väg till ett möte? Vi försöker alltid att lösa problemet på plats.

Ring oss när som helst på 020-100 100 eller beställ vägassistans online. Vi kan erbjuda vägassistans i Stockholm. Detta gäller både om du har försäkring eller ej – hos oss får du god service till lågt pris oavsett. Vårt servicekontor är öppet dygnet runt hela veckan, och det kommer alltid finnas någon som kan svara och hjälpa dig.

Vi hjälper dig oavsett fordon

Vägassistans Stockholm

Vi hjälper allt från motorcyklar till stora bilar. Du behöver inte oroa dig för storleken på ditt fordon. Våra bärgare har utrustning och fordon som är anpassade till varje situation. På så sätt får du alltid den hjälp du behöver.

Vi ser till att underhålla och uppdatera vår utrustning så att du alltid får det senaste inom vägassistans i Stockholm. Vi vill kunna ge dig den hjälp du behöver på ett effektivt sätt, så du snabbt kan komma vidare på din resa.

60 års erfarenhet

Våra bärgare har lokalkännedom och flera års erfarenhet. Med 60 år i branschen kan vi med trygghet säga att vi kan vägassistans. Vi känner till huvudstaden och kommer hitta fram till dig både snabbt och effektivt.

Bromma

Farsta

hägersten-liljeholmen

Hässelby-Vällingby

Kungsholmen

Norrmalm

Skarpnäck

Skärholmen

Spånga-Tensta

Södermalm

Älvsjö

Östermalm

Vi hjälper dig med följande väghjälpstjänster

Bärgarna från Viking är tillgängliga dygnet runt och hjälper dig oavsett skadeorsak. Nedan kan du se vilka väghjälpstjänster vi utför.

Öppning av bildörrar

Låst dig ute från bilen?

Särskilt om vintern kan man få problem med bildörrar som krånglar. Vi kan hjälpa dig med att öppna. Du kan känna dig trygg med att vi är snabba, så att du slipper stå ute i kylan länge och frysa.

Läs mer

Bärgning

Olycka eller motorstopp?

Vår vägassistans i Stockholm hjälper alla typer av fordon, oavsett om du råkat ut för en olycka, fått punktering eller tankat fel drivmedel. Vi är endast ett telefonsamtal bort.

Läs mer

Motorstopp

Hjälp med att starta bilen?

Motorstopp är ett vanligt problem bland bilister. Om bilen plötsligt stannat, så måste du kliva ur bilen och sätta upp en varningstriangel. Därefter ringer du till Viking.

Läs mer

Punktering

Har du punktering?

Om du fått punktering så tar vi snabbt reda på problemet. Vi kan reparera däcket, byta till reservdäck, fixa det temporärt så du kan ta dig tryggt till en verkstad eller bärga din bil.

Läs mer

Feltankning

Tankat fel drivmedel?

Har du haft otur och står fast på en bensinstation med fel drivmedel i tanken? Då hjälper vi dig på plats med en nödvändig tömning. Du är snart tillbaka på vägen igen och kan fortsätta resan.

Läs mer

Hybrid- och elbilsassistans

Tekniska problem?

Allt fler väljer elektriska bilar – och det återspeglas i vår räddningskompetens. Vi hjälper dig att få igång bilen eller att upptäcka andra fel snabbt, oavsett var du är.

Läs mer

Viking – din vägassistans i Stockholm

Behöver du vägassistans i Stockholm? Ring vårt dygnsöppna kundcenter på 020-100 100 eller beställ direkt på vår webbplats. Vi kommer snabbt till platsen och med rätt utrustning så att du kan ta dig vidare dit du ska.