Vagassistans Uppsala

Vägassistans Uppsala

Viking erbjuder vägassistans och finns där du är – i hela Sverige, 24 timmar om dygnet, året runt. Vi erbjuder vägassistans i Uppsala oavsett skada och fordon.

  • 4 av 5 bilar repareras på plats
  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak
  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

Viking är en av Sveriges största företag för bilbärgning och vägassistans. Vi kan hjälpa dig dygnet runt i hela Sverige. Ring oss på 020-100 100 om du har behov av vägassistans i Uppsala.

Viking hjälper dig oavsett

Har du kolliderat med en annan bil eller något i omgivningen? Eller är batteriet tomt och laddningsmöjligheterna få? Det finns många anledningar till att man kan behöva assistans på vägen, särskilt i Norden. Viking erbjuder vägassistans i Uppsala till alla som har behov av hjälp – oavsett vad som har inträffat.

I 60 år har vi på Viking jobbat med att lösa mobilitetssituationer i Norden och hjälper dig som har haft otur i trafiken tillbaka på vägen, eller till närmaste verkstad.

På grund av det har vi blivit den samarbetspartnern som de flesta bilproducenter och försäkringsbolag föredrar.

Dygnet runt, året runt

Olyckor sker hela tiden, men man vet aldrig när. Det är därför viktigt att du har hjälp tillgänglig varje dag, hela veckan, året runt. Med Viking Sverige får du just det. Du kan ringa oss dygnet runt så hjälper vi dig snabbt och tryggt tillbaka på vägen.

Vi är alltid förberedda och klara när olyckan är framme, oavsett hur stor den kan vara. Vi försöker alltid att reparera på plats, men tar dig även till närmaste verkstad om det behövs. Vi har många lokala servicestationer i hela Sverige, så att du kan få hjälp oavsett var du är.

Bergere som kjenner Uppsala

Ta kontakt om du trenger hjelp i Uppsala eller i områdene rundt. Vårt servicekontor kommer raskt til å sende en lokalkjent berger til der du er. Vår vägassistans i Uppsala løser det aller meste på stedet.

Centrum

Kåbo

Luthagen

Svartbäcken

Fålhagen

Gränby

Fyrislund

Boländerna

Vägassistans i Uppsala

Det spelar ingen roll vilken försäkring du har – vi hjälper dig oavsett. Är det första gången du ringer? Vårt servicekontor kommer försöka att ta reda på vad problemet är, hur det ska lösas och skicka närmaste bärgare till dig. Oavsett när på dygnet du behöver hjälp så ställer vi upp – under hela året.

Punktering

Har du punktering?

Vid ett punkterat däck så kartlägger vi skadans omfattning och hjälper dig med att antingen reparera däcket, bogsera till verkstad eller att byta till reservdäck.

Läs mer

Starthjälp

Behöver du starthjälp?

Har du startproblem så kan det bero på ett tomt eller dött bilbatteri. Vi hjälper dig att få igång bilen igen, antingen med starthjälp eller genom att byta batteriet.

Läs mer

Utelåsning

Låst dig ute från bilen?

Har du låst dig ute från bilen så hjälper vi på Viking dig så att du får tillgång till bilen igen och snabbt kan ta dig vidare.

Läs mer

Elbils- och hybridassistans

Problem med elbilen?

Viking har goda erfarenheter och bra kunskap om elbilar, och hanterar alla typer av fordon oavsett om det är en elbil eller en hybrid.

Läs mer

Bärgning

Behov av bilbärgning?

Inga uppdrag är för stora eller för små. Så oavsett var i Uppsala du befinner dig så hjälper vi dig med bärgning till närmaste verkstad.

Läs mer

Beställ vägassistans i Uppsala online

Kontakta oss för vägassistans i Uppsala. Viking i Uppsala rycker snabbt ut och hjälper dig tillbaka på vägen, eller till närmaste verkstad, oavsett försäkring, fordon och skada. Ring oss på 020-100 100 för hjälp längs vägen eller beställ hjälp på nätet.