Vägassistans Västerås

Vägassistans Västerås

Viking erbjuder vägassistans i Västerås och finns där du är. Vi hjälper dig dygnet runt i hela Europa, oavsett vad som har hänt och oavsett vilken bil du kör.

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak
  • Snabb bilbärgning för alla typer av fordon
  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Viking erbjuder hjälp i hela Sverige året runt, oavsett om skadan är stor eller liten. Ring Viking på 020-100 100 eller beställ vägassistans online, så är hjälpen bara runt hörnet.

Detta är Viking Sverige

Viking är en räddningstjänst med 60 års erfarenhet i branschen. Under de här åren har vi arbetat upp en kunskap och kompetens som har gjort oss ledande inom väghjälp i Norden. Vi hjälper dig dygnet runt.

Våra kontor ligger i Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Alicante, och med hjälp av vår samarbetspartners når vi ut till tusentals förare i nöd varje dag, även på många andra ställen än de som nämns ovan.

Vägassistans for privatpersoner

Viking är din lokala räddningstjänst i trafiken. Vi bistår dig snabbt på plats, oavsett om du råkat ut för en olycka, fått motorstopp eller punktering.

För att kunna hjälpa dig så effektivt som möjligt har vi utvecklat ett eget servicebilkoncept med vägservicefordon som utrustats med tillräckligt med verktyg för att lösa problemet längs vägkanten. Skulle problemet inte lösa sig på plats, så är fordonet utrustat med en dolly som enkelt kan frakta din bil till verkstaden.

Priset på våra tjänster beror på arbetet som utförs, i tillägg till hur svårt det är att ta sig till räddningsplatsen. Har du försäkring så täcks vår tjänst av den.

Vägassistans för företag

Viking erbjuder även vägassistanstjänster för företag i Västerås. Tjänsterna inkluderar service- och jourtelefon, transport och förvaring, teknisk assistans, medicinsk assistans och tungbärgning. Kundcentralen är öppen dygnet runt, hela året.

Vi kjenner Västerås

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp langs veien. Du kan være trygg på at vi kjenner Västerås og områdene rundt godt. Vi hjelper daglig bilister langs disse veiene. Med oss kan du være helt sikker på at du ikke blir stående og vente.

Centrum

Önsta-Gryta

Bäckby

Jakobsberg-Pettersberg

Gideonsberg

Hamre-Talltorp

Skallberget-Vega

Vallby

Bjurhovda

Hammarby

Rönnby

Finnslätten

Viking hjälper dig dygnet runt

Våra specialbyggda servicefordon är aldrig långt borta. Har du behov av vägassistans i Västerås? Vi är tillgängliga hela dygnet, och hjälper dig oavsett vad som har hänt och oavsett vilken bil du kör. Vi utför följande tjänster på plats:

Bärgning

För dig som har behov av akut hjälp

Har du råkat ut för en olycka, fått punktering eller motorstopp? Viking kommer snabbt till platsen. Vi försöker alltid att lösa problemet där och då, annars bärgar vi bilen till verkstad.

Läs mer

Punktering

För dig som har fått punktering

Att punktera ett däck går snabbt, men kan ge en hel del problem om du inte har ett reservdäck tillgängligt. Vi inspekterar skadeomfånget och fixar skadan på plats om det går. w

Läs mer

Starthjälp

För dig som inte får igång bilen

Får du inte igång bilen? Ofta beror det på ett dött eller tomt batteri. Vår vägassistans i Västerås säkerställer en skonsam start på bilen, och gör även en kontroll av bilbatteriet.

Läs mer

Motorstopp

För dig med motorproblem

Har du låst dig ute från bilen så hjälper vi på Viking dig så att du får tillgång till bilen igen och snabbt kan ta dig vidare.

Läs mer

Elbils- och hybridassistans

För dig med hybrid- eller elbil

Vi ser allt fler elbilar på vägarna och därför har vi bärgare med bred kompetens inom hybrid- och elbilar. Ofta slipper vi att ta bilen till en verkstad.

Läs mer

Din vägassistans i Västerås – ring i dag

Viking är räddningstjänsten som finns där för dig när något händer. Därför rycker vi ut under hela dygnet, året runt. Ring vårt kundcenter på 020-100 100 om olyckan är framme, så hjälper vi dig vidare på ett smidigt och effektivt sätt. Du kan även kontakta oss direkt på vår webbplats.